Mölndalsbostäder

Parkeringstillstånd för Mölndalsbostäders hyresgäster

Välkommen till Mölndals Parkering! Vi har ett samarbete med Mölndalsbostäder där vi tar hand om försäljning av parkeringstillstånd på deras parkeringsplatser utan tak. Tillsammans vill vi göra det så smidigt som möjligt för dig.

Skapa ett konto hos Mölndals Parkering

Det första du behöver göra är att skapa ett konto hos oss. För att göra det krävs det ett aktivt mobilnummer och ett betalkort. Ditt mobilnummer kommer bli ditt användarnamn. Därför rekommenderar vi att du undviker att använda ditt jobbnummer eller annat tillfälligt nummer eftersom du då måste skapa ett nytt konto om du skulle byta.

Det enklaste är att skapa kontot via vår nätportal UserWeb. Här loggar du in och fyller i dina uppgifter. Efter det behöver du lägga till betalningsmedel.

Köp parkeringstillstånd

Du köper ditt tillstånd via kontot du skapat hos oss. För att genomföra köpet behöver du tre saker:

  • Kupongkod. Den består av fem tecken – MB och de tre första siffrorna i ditt bostadshyreskontrakt, till exempel MB123.
  • Kontraktsnumret på din lägenhets/lokals hyreskontrakt. Du hittar detta på ”Mina Sidor” på molndalsbostader.se
  • Fordonets registreringsnummer. Du kan registrera upp till tre fordon på platsen. Dessa går enkelt att byta vid behov via webben eller vår app Mölndal P.

Logga in på ditt konto. Välj ”Köp Parkeringstillstånd” och fyll i din kupongkod. Välj område i listan eller klicka på nålen i kartan. Välj därefter produkt och fyll i det som efterfrågas. Läs igenom villkorstexten, godkänn och köp. Produkten kommer dyka upp under ”Mina Parkeringstillstånd” och systemet kommer automatiskt att dra pengar från ditt betalkort den siste i varje månad.

För hjälp och frågor finns vi på tel. 031-87 54 79.
Det går även bra att e-posta: mpab@mpab.molndal.se