För företag och anställda

Oavsett om du vill köpa parkeringstillstånd för ditt företag eller som en anställd har vi lösningar för dig.

Parkeringslösningar
för företag

Business Web är en tjänst som erbjuds till företag som har avtal med Mölndals Parkering för parkeringsområden (för närvarande endast på vissa platser som Krokslätts Fabriker, Pedagogen Park och GoCo). Genom Business Web kan du som företag enkelt köpa parkeringstillstånd för firmabilar och anställda, och även ge din anställda möjlighet att köpa digitala personaltillstånd utan krångliga papperskort eller mailinglistor. Allt blir smidigt och enkelt direkt via tjänsten.

Vill du också ha hjälp med parkeringslösningar för ditt företag?
Kontakta oss så hjälper vi dig!

Parkeringstillstånd till dig som anställd

Som anställd köper du ditt parkeringstillstånd i vår app Mölndal P eller via vår hemsida. En kvalifikation krävs för att du som anställd ska kunna köpa ett tillstånd. Kvalifikationen får du antingen via parkeringsansvarig på din arbetsplats eller att du kontaktar oss via formuläret här på sidan. Ange din e-postadress som du har via ditt företag i formuläret.

Formulär för parkeringstillståndsförfrågan

    Dina uppgifter är alltid säkra hos oss. Vi kommer bara att kontakta dig i samband med din förfrågan och dina uppgifter lagras säkert under tiden. Vi delar inte dina uppgifter med tredje part. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.